Behandelingen

GELAATSVERZORGINGEN DR. NADIA PAYOT
Dr. Nadia PAYOT heeft haar eigen lijnen met verzorgende producten samengesteld om aan specifieke en individuele behoeften van de huid te voldoen.
  
Door haar medische kennis en wetenschappelijke ontdekkingen (in het bijzonder op het gebied van celregeneratie) verwerkt ze deze in de cosmetologie.  Kruiden, planten en mineralen vormen de pijlers van het onderzoek. 

De doeltreffendheid van de behandelingen en het aangename gevoel dat ze geven, zijn de 2 voornaamste spillen.  Om elke vrouw/man bij het gebruik een genotzalig moment te laten ervaren.
Meer info
GELAATSVERZORGINGEN BIO-THERAPEUTIC
BIO-THERAPEUTIC is wereldwijd gekend voor zijn professionele niet-invasieve anti-aging technologie en verzorgingsproducten.  Daarvoor werden ze ook verscheidene keren bekroond met prijzen voor
 "DE BESTE APPARATUUR EN HUIDVERZORGING TER WERELD".

De producten als toestellen van BIO-THERAPEUTIC zijn ontstaan uit NASA-cultuur.  Dhr. Suzuki werkte voor NASA die van daaruit toestellen ontworp om de astronauten hun spieren te onderhouden in de ruimte,... .  Het duurde niet lang voor men opmerkte dat het andere voordelen met zich meebracht.  Bv.:  Wondheling na brandwonden, Liften van lichaamsdelen,...
Zijn twee zonen zijn dit op cosmetologisch vlak verder gaan uitbreiden, door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkeling op het gebied van microstromen, intensief LED-licht, microdermabrasie, zuurstofinfusie, vacuüm massage en geconcentreerde verzorgingsproducten. 

Deze REVOLUTIONAIRE TECHNIEKEN bezorgen een nog nooit vertoond resultaat wat huidverbetering, huidverjonging en huidversteviging betreft. 
Meer info
LICHAAMSVERZORGING
"Er bestaat geen grotere fout dan een bloem levend te willen houden en tegelijkertijd haar van haar steel te ontdoen...  De steel van de menselijke bloem is het lichaam."
Metafoor van Lucretia

Inderdaad... ons gezicht verzorgen om het te beschermen, haar jeugdig en stralend te houden is een dagelijks ritueel.  Ons lichaam verdient dit echter ook.  Een goede hydratatie om deze egaler en mooier te maken en om de harmonieuze lijnen ervan te behouden.  Om zo lichaam en geest één te laten worden.
Meer info
EPILATIES
Iedere klant heeft een andere lichaamsbouw, een andere huid en een ander haartype.  Om deze verscheidenheid in te vullen, met de meest geschikte oplossingen, bieden wij verschillende ontharing methodes aan:

Valérie Vermeulen is gespecialiseerd in de suikerpasta methode en biedt daarnaast de meer traditionele was methode ook aan.

SUIKER PASTA is 100% natuurlijk (suiker/water) zonder chemische producten, geur of kleurende additieven, citroen of ander zuren.  Dit veroorzaakt geen huidirritatie.  Deze wordt manueel op de huid aangebracht en ingemasseerd.  Door de suikerpasta op lichaamstemperatuur te houden, is deze behandeling mogelijk voor elke leeftijdscategorie.


WAS MET STRIPS
 is de meest gekende methode.  De was is geschikt voor elk huidtype, ze blijft soepel en werkt doeltreffend op elk lichaamsdeel en elk haartype.
Meer info
LASERONTHARING

U heeft ongetwijfeld al van laserontharing gehoord en misschien zelfs al aan gedacht...


Het kan nu... een ervaren team komt om u te behandelen, ze werken met een diodelaser 810nm van Med-art.  Deze laser is uitermate geschikt voor ontharing van gelaat en lichaam.  De laser produceert licht op een specifieke golflengte die snel en zeer goed inwerkt op de melanine in de haren.  Hierdoor worden de haren, haarwortel én haarzakje vernietigd.Meer info
MANICURE Een goede hand- en nagelverzorging is voor iedereen een ware aanrader.  Wilt u ze verwennen of hebt u last van broze nagels die snel splijten en scheuren, witte puntjes, droge nagels en/of nagelriemen, nagels die langzaam groeien, enz ...  Hier vindt u de behandelingen, als de producten voor "thuis"-gebruik.

"GET SHELLACKED" 

De wereldwijde nagelproblemen zijn voorbij!!!  NIEUW ... een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur op hand- als teennagels.  

Shellac breng je aan als een lak (geen gel of acryl) wordt UV-uitgehard, dus geen droogtijd.  Is dun en flexibel als lak, ziet er niet alleen natuurlijke uit, maar biedt ook een sterke natuurlijke bescherming voor je nagels. 

 RESULTAAT: 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!
 
Meer info
PEDICURE
Onze voeten dragen ons hele gewicht de ganse dag/nacht door.  Als onze voeten pijn doen, dan verandert onze houding en humeur.  Daarom verdienen ze om regelmatig in de watten gelegd te worden met een goede verzorging.


Meer info
MAKE-UP JANE IREDALE

“DE MOOISTE MAKE-UP DIE U KUNT DRAGEN IS EEN GEZONDE EN STRALENDE HUID!”

 

Jane Iredale kwam als eerste op de markt met een minerale make-up lijn.  En was de eerste om artsen een make-up lijn aan te bieden die goed is voor de huidBij de ontwikkeling van haar make-up werkte ze samen met wereldberoemde plastische chirurgen en dermatologen. 

Deze unieke "HUIDVERZORGENDE MAKE-UP LIJN" is ontwikkeld uit micromineralen en bevatten noch vulmiddel (talk) en bindmiddel, noch kunstmatige kleur-en geurstoffen of bewaarmiddelen.

Deze make-up is een verlenging van uw dagelijkse huidverzorging.  Het is niet alleen een verfijnde versie van de traditionele make-up, maar een hele "NIEUWE TECHNOLOGIE".


Zo doeltreffend dat ze wereldwijd aanbevolen wordt door plastische chirurgen, visagisten, dermatologen en huidverzorgingsspecialisten.  Heeft al verschillende prijzen gewonnen en is proud signer of
"THE COMPACT FOR SAFE COSMETICS".


Meer info
KLEUR EN STIJL
Niets wordt meer besproken of gefotografeerd dan "MODE".  Tijdschriften, televisie-uitzendingen of catalogi drukken onze neus op de verranderingen.  Maar wat moet "ik" aantrekken?  Hoe voel "ik" mij aantrekkelijk?  Welke kleuren fleuren mij op? ...  Onze individualiteit maakt dat we allen anders zijn.  Daarom kan ook niet iedereen mooi zijn met alles!

Een goede figuurbepaling, keuze in ondergoed, kleur, accessoires en make-up kan je leven volledig veranderen.  Bewuster omspringen met de aankoop van kledij zal een goede zaak zijn voor zowel vrouw als man.  
Meer info
WORKSHOPS
LADIES NIGHT OUT!

Ladies,... Jullie willen er een gezellige, speciale en leuke avond van maken.  Vol verwennerijen en leuke weetjes.  Het kan!  Iedere donderdagavond kan een "LADIES NIGHT OUT!" worden.
Jullie kunnen hierbij kiezen uit verschillende mogelijkheden.   En we maken er dan samen een avond van om nooit te vergeten.
Meer info
Schoolstraat 11 - 8501 Heule - Tel.: +32 477 20 51 05 - E-mail: