GELAATSVERZORGINGEN BIO-THERAPEUTIC

Behandelingen > GELAATSVERZORGINGEN BIO-THERAPEUTIC >

BT KIDS                                                                               
 30€ 
BT LOUNGE   40€
BT FLASH   35€
BT SILVER   85€
BT SPECIAL   100€
BT GOLD   125€
BT DIAMOND   165€
   

 

DIT ZIJN DOELGERICHTE BEHANDELINGEN MET TOESTELLEN ZOALS IONISERING / MICRODERMABRASIE / DERMOLOGIE / LED (rood/blauw/groen/geel) / OXYGEN (airbrush-dôme-pompen) / NANO (microstromen+ionisatie).

 

LIFTEN / ACNE / EXPRESSIERIMPELS / PIGMENTATIE / BETERE PRODUCT OPNAME / SPECIFIEKE HUIDPROBLEMEN / LITTEKENS (bv. Keizersnede,…)/ PRE EN POST CHIRURGIE /  PRE EN POST LASER / WONDHELING.

 

DEZE BEHANDELINGEN  ZIJN ZEER PERSOONLIJK, DOELGERICHT EN INDIVIDUEEL.  ZE WORDEN VOORAFGEGAAN DOOR EEN INTAKE GESPREK WAARBIJ ALLES IN DETAIL WORDT OVERLOPEN EN UITGELEGD. HIERBIJ BESPREKEN WE DAN DE MOGELIJKHEID OM TE BEHANDELENEN MET PRODUCTEN IN COMBINATIE MET TOESTEL(LEN).


BT-NANO LIFT

Met de BT-NANO LIFT kan je in geen tijd je huid opnieuw jong en stralend maken.  Rimpels en lijntjes vervagen, spieren worden gespannen en de huid wordt weer egaler en voller.  Een natuurlijke en zeer aangename behandeling die je natuurlijke look opfrist en je een jonge uitstraling geeft.  De BT-NANO LIFT is pijnloos, zonder risico en huidherstellend.  Een echte aanrader!


BT-OXYGEN


Met de BT-OXYGEN gebruiken we de zuurstofmolecule om producten beter te laten opnemen.  Een gladdere, goed gehydrateerde, gerevitaliseerde huid is het resultaat.  Door complete productopname krijgt men een volume/plumping effect die vervaging en verfijning van de fijne lijntjes en expressierimpels met zich meebrengt.

Hierbij zijn er drie mogelijkheden:


* INFUSIE= onder druk van de zuurstofmolecule producten inbrengen.

* INPOMPEN= deze verfijnde pomp-techniek zorgt voor een onmiddellijk  volume effect door de zuurstofmolecule als het ware in de huid te duwen.

* VERNEVELEN= op een zeer aangename en rustige manier maskers of producten dieper in de huid brengen door het gelijkmatig vernevelen van zuurstof in een cocoon.


BT-BRASION


Met de BT-BRASION wordt een mechanische peeling uitgevoerd die van zeer subtiel naar intensief kan evolueren, afhankelijk van de huidproblemen die worden behandeld.  De keuze van het handstuk en de intensiteit bepalen samen met de snelheid van werken hoe sterk de peeling is.


De microdermabrasie met cristallen blijft de voorkeur genieten op alle dermabrasie methodes.  De cristallen zorgen voor een zeer egale peeling.  De doorbloeding wordt gestimuleerd en alle oneffenheden verdwijnen.  Oppervlakkig pigment wordt weggehaald en acnéhuiden worden intens gezuiverd.  Een fijne, strakke en frisse huid is het resultaat.ELKE BEHANDELING KAN OP ZICHZELF BESTAAN MAAR IN COMBINATIE KAN ZOVEEL MEER BEREIKT WORDEN.  UW SCHOONHEIDSSPECIALISTE IS OPGELEID OM U DE JUISTE COMBINATIE AAN BEHANDELINGEN TE BIEDEN OM ZO EEN MAXIMAAL RESULTAAT TE BEKOMEN. 

Terug
Schoolstraat 11 - 8501 Heule - Tel.: +32 477 20 51 05 - E-mail: